Velkommen til Leregården - vinsalg til professionelle. 

Leregården har med udgangspunkt i sin adresse i Gigondas formentlig Danmarks stærkeste repræsentation af økologisk og biodynamisk vin fra det sydlige Rhône med vinproducenterne Moulin de la Gardette, Montirius, Domaine la Roubine, Domaine la Grand Jacquet, Domaine Fontavin og Chateau Saint Esteve d'Uchaux. Hertil repræsenterer vi nu yderligere Chateau la Grave Figeac's grand cru vine fra Saint Emilion, Champagner fra Christophe Lefèvre og Alsacevine fra Francois Lipp. 

Julegaver til virksomheders ansatte

Hvert år opdager flere og flere virksomheder heldigvis, at den personlige julegave har en helt anden vægt end en kode til en jule-webshop med 10.000 gaver til selvvalg.

Hos Leregården laver vi julegaver med holdning. Sirligt udvalgte kvalitetsvine i alle prisklasser - men til engros-priser. I hver gaveæske er der en individuel fortælling om vinene, der stammer fra de dygtigste mindre og mellemstore franske producenter. Alle er økologiske/biodynamiske, og dermed er vinene uden pesticiderester.

Nogle gaver leveres (efter aftale) i genbrugskasser, så der også her fokuseres på gaven -og spares på unødvendige indpakninger. Men hvis det ønskes, kan der også leveres vingaver i trækasser, hvor indholdet kan være uhyre sjældne vine med alder - vine, der end ikke kan købes hos producenterne!

Men for alle gaverne gælder, at de er tilpasset og sirligt udvalgt, så de spejler virksomhedens værdigrundlag.

Vi glæder os til at hjælpe. 

 

Coteaux Champenois Rouge 2016 - 100% Pinot Noir lagret på egefade

Coteaux Champenois - en sjælden gæst fra Champagne

Vores fantastiske champagne-producent, Christophe Lefevre laver af og til den sjældne rødvin fra Champagne - Champenois. Sidst i 2016, der var en stor årgang. Vi sikrede os naturligvis nogle af disse eftertragtede vine - og den første sendig på 180 fl. blev hurtigt solgt. Men heldigvis er det lykkedes at få fat i lidt flere flasker, så vi er atter leveringsdygtige!

Der er tale om en meget elegant Pinot Noir, der har en vidunderlig duft - og fylder munden med den reneste velsmag. Perfekt til lidt lettere retter som kylling og fede fisk. 

Philip bliver til, og vi smager og smager og blander og blander. Blandemester er naturligvis Jean-Baptiste

Philip er vores helt egen blend

(Næsten) hvert år får vi mulighed for at producere vores helt egen blend: Gigondas-vinen Cuvée Philip fra Moulin de la Gardette. Aktuelt er det 2018, vi sælger lidt endnu. Men 2020 er godt på vej. Vi har smagt den endelige version og glæder os til at dele den med jer, når vi præsenterer den til årets julesalg! 

Vinen blander vi fra de bedste tønder hos Moulin de la Gardette. Et herligt arbejde i tæt samarbejde med ejeren af domainet, Jean-Baptiste Munier – en af Gigondas absolut bedste vinmagere. Og vi synes selv, 2018’eren er lige så vellykket, som altid. Rund og blød – og med masser af saft og kraft.

 

Champagne på Magnum

Christophe Lefevres fantastiske champagner er blevet et hit hos vores samarbejdspartnere: Hans flotte økologiske champagner uden svovl er utroligt delikate. Nu er det lykkes os at få fat i nogle af de meget få magnum flasker han producerer: Cuvée Prestige 2018. Lageret er derfor beskedent, så bestil gerne nu også til senere levering.

Få en direct mail - og få fat i vores vine

Mindst en gang om måneden kommer vi over det meste af Danmark. (Undtaget er de ikke landfaste øer  - og det sydligste Jylland.) På disse ture, kan I få jeres vine med - og nu uden fragtomkostninger. Dog er mindstesalget 3000,-.

Send en mail til leregaarden@gmail.com og få nyhedsbreve med nyheder, tilbud og invitationer til åben gård 4 gange årligt. Og en bestillingsliste, hvis det ønskes.

Hvor kan private købe?

Vores vine kan f.eks. købes her:

Salling Aalborg 

Salling Aarhus

Frederiksberg Vinhandel  København 

Fredensborg Vinimport

Webshop: Skagenfood (www.skagenfood.dk) 

Webshop: The Great Wine Expererience (www.thegreatwineexperienceshop.com)

Om hjemmesiden

En meget uprætentiøs hjemmeside - må vi erkende. Og selv om vi gerne ville have mere fokus på den, er vores arbejde med vores mange professionelle kunder vores absolutte fokus. Så at hjemmesiden mangler masser af oplysninger er åbenlyst, men alle er naturligvis altid velkomne til at kontakte os for yderligere oplysninger.

 

 


Kontrolrapport:

http://www.findsmiley.dk/553086

 

KONTAKT Leregården Vin

Leregården Vin 

v/ Lone Smetana og Peter A. Petersen

Leregården

Staunvej 65

9240 Nibe

2020 2950

email: leregaarden@gmail.com