Lam

får og lam april 15.png 

Gotlænderlam fra Leregården

Påsken er tiden, hvor lammene vælter frem - sådan også i år. Vi har atter øget bestanden (en smule), så lidt flere familier kan fra oktober få fornøjelse af vores eftertragtede økologiske lam. Gamle kunder har altid fortrinsret - men vi skriver gerne kommende nye kunder op. Så send en mail, hvis du er interesseret.

Husk også, at vi sælger de lækreste lammeskind forarbejdet i Sverige. 

NYT: Vi får nu forarbejdet garn hos Hjelholts Uldspinderi. Dansk uldgarn med sirlig dansk forarbejdning. Også her en meget høj kvalitet. Ring eller mail for yderligere information.

Leregårdens får og lam lever i naturskønne omgivelser ved Staun. Alle vores økologske marker er indhegnede, og når sommerperioden er overstået, hvor dyrene har levet i vild natur ved vores lergrave, sendes de på arbejde på vores kløvergræsmarker. Her kommer de så på helt rene marker. På den måde bliver dyretrykket lavt og sundheden i top.

Denne driftsform giver en meget høj dyrevelfærd, og alle kan med god samvittighed spise lammekød fra Leregården. Det er dyrehold med omtanke.

 

Banner_gul_99x32[1].gif        
         
         
http://www.findsmiley.dk/KontrolRapport.aspx?id=570545&akt=1&AktLbNr=1106627&Region=03

 

Billede_EU_flag.jpg 

Ejendommen har modtaget tilskud fra EU til økologisk omlægning. Målet er at forbedre miljø og natur, samt fremme dyrevelfærd.